Sydhavnens forlag

Enghave Kanal

Film o.a. udgivelser

Oplev Sydhavnens historie i fotos og film og bliver klogere på spørgsmål som: Hvorfor hedder det Teglværkshavnen? Se Sluseholmens og Teglholmens udvikling fra industrihavn til moderne arkitektur og byplanlægning. Hvem var Borgbjerg og P. Knudsen? Det kooperative byggeri Frederiksholm havde sit 100-årsjubilæum i 2013. Klunser-miljøet omkring lossepladsen og haveforeningerne og de hjemløse.

Vi sender gerne mod tillæg for forsendelsesomkostninger. Klik her for at skrive til os

Udgivelserne forhandles følgende steder:

Der kan komme flere salgssteder i den kommende tid, så hold øje med opdateringer her på siden!

Enghave Kanal producerede en række udsendelser i perioden 2002-2010 om Sydhavnens historie. Nogle af disse udsendelser er senere blevet omarbejdet til flottere udgaver på film med speak og animerede fotos, og historiske filmoptagelser er også tilføjet. De kan købes på DVD.

DVD-versionerne blev finansieret af Enghave Kanals midler samt eksterne bidragsydere, og de kan købes igennem Enghave Kanal. Indtægterne ved salg af DVD’er bliver anvendt til finansiering af nye udgivelser. Filmene bliver regelmæssigt vist på Kanal Hovedstadens Kanal 1

Udgivelserne skete oprindeligt i samarbejde med Kongens Enghave Lokalhistoriske Arkiv, men dette samarbejde er nu ophørt. Udgivelser og distribution af filmene bliver nu varetaget af Enghave Kanal.

facebook logo Følg os på Facebook

 

Enghave Kanal • email: pelind@comxnet.dk •